ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění Náš domov

angle-left null ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění Náš domov

ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění Náš domov

ČSOB Pojišťovna uvádí od 1. června 2015 na trh nové pojištění staveb a domácností Náš domov, které poskytuje klientovi široký rozsah krytí rizik v třech různých variantách a volitelná připojištění.

„Nabízíme varianty Standard, Dominant a Premiant. Naše pojištění je velmi široce pojaté co se týká předmětů pojištění, zahrnuje např. i okrasné rostliny a zahradní dekorace nebo věci sloužící k podnikání či výkonu povolání. Pojištění odpovědnosti se vztahuje i na škody na věcech vypůjčených a naše asistenční služby obsahují i bezplatné opravy domácích elektrospotřebičů. Kromě obvyklých pojistných nebezpečí hradíme ve variantě Premiant i jakékoliv závady a poruchy na technických zařízeních a elektronice všeho druhu a odcizení věcí osobní potřeby z automobilu," uvedl ředitel odboru pojištění majetku a odpovědnosti ČSOB Pojišťovny Michael Neuwirth.

Pojistit lze byt, rozestavěnou stavbu, rodinný dům, chatu, ale třeba i mobilheim. A samozřejmě veškeré domácí zařízení, vše v plném rozsahu pojistných rizik a za jednotnou cenu. Volitelně pak lze pojištění rozšířit třeba o osobní potřeby studenta na koleji nebo o krytí mimořádně drahého jízdního kola či invalidního vozíku. „Snažíme se reagovat nejen na běžné potřeby našich klientů, ale nabídnout jim takové pojistné krytí, které uspokojí jejich nejnáročnější požadavky a poskytne jim účinnou ochranu v případě nečekaných škodních událostí všeho druhu" doplnil Michael Neuwirth.

Pojištění Náš domov

• nabízí pojištění stavby (byt, rodinný dům, chata, chalupa) a domácnosti (zařízení bytu, rodinného domu, chaty a věcí osobní potřeby osob, kterých v ní žijí)
  • pojištění stavby i domácnosti se nabízí ve 3 různých variantách: Standard, Dominant a Premiant, které se od sebe liší rozsahem pojistných rizik a limity pojistných plnění
  • produkt je vysoce flexibilní = lze připojistit krytí rizik dle přání zákazníka (odpovědnost, povodeň a záplavu, atmosférické srážky, odcizení a vandalizmus…