angle-left null ČSOB Pojišťovna vylepšila cestovní pojištění ke kartám. Klientům nabízí rychlou zálohu

ČSOB Pojišťovna tento týden inovovala cestovní pojištění k platebním kartám ČSOB, Ery a Poštovní spořitelny. Spolupráce banky a pojišťovny z jedné finanční skupiny tak přináší jejím klientům další výhodu. Pokud se klientovi ČSOB v zahraničí něco stane, ČSOB Pojišťovna mu ihned pošle na účet odpovídající zálohu. Klient tak nemusí čekat na proplacení nákladů za ambulantní ošetření nebo léky třeba v Chorvatsku až po návratu z dovolené.

Tímto způsobem znovu posouváme hranice v péči o klienta. V tomto případě společného klienta banky a pojišťovny. Rychlé zálohy se poskytují v případě běžných onemocnění a drobných úrazů, na úhradu nutných nákladů vynaložených na ambulantní ošetření, léky, apod.,“ uvedl ředitel Odboru pojištění majetku a odpovědnosti ČSOB Pojišťovny Michael Neuwirth.

Jak to funguje?

• Klient nahlásí pojistnou událost běžným způsobem na infolinku asistenční služby + 420 222 803 442.
  • Asistenční služba určí, zda se jedná o pojistnou událost, kdy lze rychlou zálohu využít.
  • V případě, že lze zálohu poskytnout, asistenční služba ve spolupráci s klientem stanoví příslušnou výši zálohy a zajistí její zaslání na klientův účet.
  • Následně klient obdrží SMS o odeslané platbě a e-mail s pokyny k vyřízení pojistné události.
  •  Zálohy jsou poukazovány ještě v den nahlášení pojistné události, nejpozději následující pracovní den.

Podmínky poskytnutí rychlé zálohy

• Na základě nahlášení pojistné události asistenční službě může být klientovi na jeho účet neprodleně poukázána záloha na pojistné plnění.
  • Rychlé zálohy se poskytují v případě běžných onemocnění a drobných úrazů, na úhradu nutných nákladů vynaložených na ambulantní ošetření, léky apod.
  • Nabídka rychlé zálohy je určena pouze pro klienty, kteří mají k platební kartě ČSOB/Era/PS sjednáno celoroční cestovní pojištění pro opakované výjezdy do zahraničí.