angle-left null Šťastné konce nepříjemností na dovolené díky okamžitým zálohám na váš bankovní účet od ČSOB Pojišťovny

Rychlé finanční zálohy v případě lékařského ošetření v zahraničí, které jako první a jediná na trhu nabízí ČSOB Pojišťovna k cestovnímu pojištění, již mnohokrát pomohly vyřešit nepříjemnou situaci. Peníze na nutné výdaje za vyšetření nebo za léky putovaly klientům do Evropy, do USA a dokonce i do Bolívie. Stačilo mít sjednané cestovní pojištění pro držitele platebních karet ČSOB, Era nebo Poštovní spořitelny. Žena pokousaná psem na dovolené nebo plavčík se zánětem středního ucha tak nemuseli mít jakoukoliv obavu, že se u lékaře nedoplatí a že budou mít zkažený zbytek pobytu.

Že vás na dovolené pokouše pes, zraníte se při sportu nebo třeba onemocníte, často nelze ovlivnit. V zahraničí však máme obvykle hrůzu z toho, kolik bude i běžné ošetření nebo nákup nutných léků stát a jak dlouho pak budeme na proplacení nákladů při běžném pojištění čekat. Není proto překvapením, že nová služba poskytnutí záloh na účet obratem po informování asistenční služby je velmi vítaná a pomohla již ulehčit od mnoha starostí.

Případ č. 1: Muž, 21 let, plavčík v USA

Klient ČSOB Pojišťovny se potýkal se zánětem středního ucha. Stačilo zavolat asistenční službu na čísle +420 222 803 442 a jednoduše sdělit, kterého lékaře hodlá navštívit.
Po ošetření v ordinaci neplatil ani dolar, protože asistence zatím zajistila předběžnou garanci nákladů u lékaře a následně veškeré poplatky uhradila. Klient platil pouze předepsané léky v lékárně. Náklady ve výši 6 178 Kč mu pak byly do 24 hodin proplaceny pomocí rychlé zálohy na jeho bankovní účet.

Případ č. 2: Žena, 61 let, na dovolené v Černé Hoře

Toulavý pes narušil poklidnou letní dovolenou naší klientky. Nepříjemně ji pokousal a ještě ten samý den musela podstoupit ošetření u lékaře. Následující den poskytla asistenční službě ČSOB Pojišťovny lékařskou zprávu. Náklady, které musela vynaložit za ošetření a léky, měla připsané zpět na svém účtu během 24 hodin.

Službu zálohy na účet vnímám jako zcela jedinečnou a zásadní. Dost na to, že jsem měla dovolenou už tak narušenou bolestmi a strachem z nemocí, které mohl pes mít. Nebýt proplacení nákladů pojišťovnou obratem na účet, měla bych zkažený celý zbytek dovolené,“ říká naše klientka a potvrzuje tím, jak moc je služba rychlých záloh prospěšná.