Obrázek pozadí

• Na podzim přichází čas na zabezpečení chat a chalup

S nastávajícím podzimem, kdy čeští chataři a chalupáři houfně opouštějí své rekreační nemovitosti, se prudce zvyšuje riziko, že se tyto objekty stanou terčem zlodějů. Je proto dobré myslet na opatření, která pomohou riziko takové nevítané návštěvy snížit, a zároveň udělat vše pro to, aby nemovitost byla co nejlépe chráněna před nepřízní počasí.

• ČSOB získala titul Nejlepší banka, ČSOB Pojišťovna uspěla ve třech kategoriích

ČSOB získává cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2015 a třetí místo v kategorii Bankovní inovátor.ČSOB Pojišťovna boduje ve třech kategoriích – Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna (první místo), Nejlepší životní pojišťovna (třetí místo) a Pojišťovací inovátor (první místo).

• ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění pro ženy a pro muže

ČSOB Pojišťovna přichází na trh s novinkou v oblasti životního pojištění. Pro ženy a pro muže připravila speciální typy pojištění, která svými parametry přesně odpovídají rizikům, kterým jsou ve svém životě vystaveni. Součástí jsou i specifické asistenční služby.

• ČSOB Pojišťovna uvádí na trh nové cestovní pojištění Atlas

ČSOB Pojišťovna uvádí na trh nové cestovní pojištění Atlas, které je špičkové svým rozsahem pojistného krytí i limity plnění. Navíc nabízí asistenční služby k vozidlu a pojištění domácnosti po dobu, kdy se chceme bezstarostně oddávat relaxaci v zahraničí.

• ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění Náš domov

ČSOB Pojišťovna uvádí od 1. června 2015 na trh nové pojištění staveb a domácností Náš domov, které poskytuje klientovi široký rozsah krytí rizik v třech různých variantách a volitelná připojištění.

• Novým šéfem ČSOB Pojišťovny bude Vladimír Bezděk

S platností od 1. července 2015 se stává novým generálním ředitelem ČSOB Pojišťovny pan Vladimír Bezděk. V pozici šéfa jedné z největších pojišťoven na českém trhu nahradí pana Jeroena van Leeuwena, který odešel po vzájemné dohodě s vedením skupiny KBC, která pojišťovnu v ČR vlastní, z čela společnosti k 30. březnu 2015.

• Velikonoce jsou tu, pozor na opilé řidiče, ale i cyklisty a chodce

Nejen malovaná vajíčka, pomlázka zdobená pentličkami, ale i alkohol je v Čechách běžnou součástí oslav velikonočních svátků. Neměl by však být součástí silničního provozu. Bohužel, jak potvrzují statistiky ČSOB Pojišťovny i Policie České republiky, riziko střetu s opilým řidičem nebo i cyklistou či chodcem o Velikonocích pravidelně prudce narůstá.

• ČSOB Pojišťovna jako první přichází s havarijním pojištěním dronů

Ještě před dvěma až třemi lety jich „pracovalo“ v České republice jen několik kusů, dnes už jich je registrováno v evidenci Úřadu pro civilní letectví téměř 70. Řeč je o bezpilotních letadlech neboli dronech, které se stávají stále oblíbenějším nástrojem při mapování těžko dostupných terénů, při bezpečnostním monitorování rozsáhlých areálů či při komerčním filmování. A jako takové musí mít tzv. povinné ručení, stejně jako například automobily. To už některé pojišťovny v ČR nabízejí, ČSOB Pojišťovna je však první, která nabízí i havarijní pojištění těchto strojů.

• Chalupáři se vrací. Často na ně čeká nepříjemné překvapení

Počasí už tu a tam poodhalí jarní tvář a tak řada chatařů a chalupářů opět vyráží na první návštěvy nebo spíš kontroly svých víkendových a prázdninových sídel. Často na ně ale čeká nepříjemné překvapení v podobě vyloupené nebo vandalem poničené nemovitosti. Mimo hlavní sezonu se totiž chaty a chalupy stávají častěji terčem zlodějů.