Obrázek pozadí

• Průzkum: 80% lidí projevilo zájem o pojištění proti internetovým rizikům. ČSOB Pojišťovna jej již brzy uvede na trh.

Objednal si mobil a přišla mu jen prázdná krabička. Její fotku někdo stáhl a vystavil na erotickou seznamku. Dva pachatelé za dva roky poškodili stovky lidí, zneužili na internetu jejich osobní data a způsobili škodu v řádu miliónů korun. Stal se objetí šikany na sociální síti… Internet je stále více zneužíván k poškozování obyčejných lidí. Dle průzkumu ČSOB Pojišťovny by 80% jí oslovených lidí v exklusivním průzkumu uvítalo možnost se proti takovým rizikům pojistit. Pojišťovna proto uvede v lednu příštího roku na trh pojištění proti internetovým rizikům.

• ČSOB Pojišťovna 3. v soutěži Pojišťovna roku 2015

ČSOB Pojišťovna se umístila v soutěži Fincentrum Banka roku 2015 v kategorii Pojišťovna roku na třetím místě. Rozhodla o tom sedmdesátičlenná porota složená z odborníků z finanční oblasti, sféry bankovnictví, státní správy, akademické a politické sféry a v neposlední řadě i zástupců předních korporací v České republice.

• ČSOB Pojišťovna 1. v soutěži WEBTOP100

ČSOB Pojišťovna má nejlepší web ze všech pojišťoven na trhu. Ve středu 11. 11. 2015 o tom v rámci slavnostního vyhlášení rozhodla padesátičlenná odborná porota, která jí přidělila v kategorii Pojišťovna 1. místo. Na webu spolupracuje ČSOB Pojišťovna s internetovou agenturou Symbio. V soutěži byl také oceněn nový web ČSOB, který získal třetí místo v kategorii Banky.

• ČSOB Pojišťovna umožňuje sjednat úrazové životní pojištění přes internet

Dávno jsou pryč doby, kdy šlo přes internet sjednat maximálně cestovní pojištění, povinné ručení nebo jiné méně složité typy pojištění. ČSOB Pojišťovna nově umožňuje jednoduše on-line způsobem sjednat také rizikové úrazové životní pojištění. Pojištění trvalých následků úrazu, smrti následkem úrazu a hospitalizace následkem úrazu lze z pohodlí domova sjednat přes internet od 135 korun měsíčně.

• Povinné ručení, které uhradí i vlastní škodu

Jediné povinné ručení na trhu, které kryje škody i na vozidle klienta, jenž je viníkem nehody, a to až do výše 10 tisíc korun. Nadstandardní limity pojistného plnění na škody na zdraví a majetku – 200 milionů korun. Úrazové pojištění řidiče a jeho osobních věcí v ceně. Celá řada volitelných připojištění. To je jen krátký výčet těch největších výhod nového autopojištění, se kterým přichází v říjnu ČSOB Pojišťovna na trh.

• Na podzim přichází čas na zabezpečení chat a chalup

S nastávajícím podzimem, kdy čeští chataři a chalupáři houfně opouštějí své rekreační nemovitosti, se prudce zvyšuje riziko, že se tyto objekty stanou terčem zlodějů. Je proto dobré myslet na opatření, která pomohou riziko takové nevítané návštěvy snížit, a zároveň udělat vše pro to, aby nemovitost byla co nejlépe chráněna před nepřízní počasí.

• ČSOB získala titul Nejlepší banka, ČSOB Pojišťovna uspěla ve třech kategoriích

ČSOB získává cenu Hospodářských novin Nejlepší banka 2015 a třetí místo v kategorii Bankovní inovátor.ČSOB Pojišťovna boduje ve třech kategoriích – Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna (první místo), Nejlepší životní pojišťovna (třetí místo) a Pojišťovací inovátor (první místo).

• ČSOB Pojišťovna uvádí na trh pojištění pro ženy a pro muže

ČSOB Pojišťovna přichází na trh s novinkou v oblasti životního pojištění. Pro ženy a pro muže připravila speciální typy pojištění, která svými parametry přesně odpovídají rizikům, kterým jsou ve svém životě vystaveni. Součástí jsou i specifické asistenční služby.