Bubáky vystřídal v dospělosti strach z výšek a pavouků. V ideálním světě bychom se ale pojistili proti nemoci a lidské hlouposti

Čeho jsme se děsili jako malí a čeho se bojíme v dospělosti? Aktuální průzkum ČSOB Pojišťovny ukazuje, že iracionální strachy nás provází i v pozdějším věku. Tak například celá čtvrtina českých mužů má strach z výšek, stejné množství žen má zase největší strach z pavouků a hadů. Ničeho se podle průzkumu nebojí jen 12 % z nás. Kdybychom pak dostali na výběr, proti čemu bychom se chtěli v ideálním světě pojistit, nejvíce z nás by zvolilo pojištění proti vážné nemoci, lidské hlouposti, nebo dokonce proti smůle v životě.

Pokračovat ve čtení

Průměrně si pobudeme v nemocnici 6 dní. ČSOB Pojišťovna nyní nabízí za každý takový den 300 Kč

V roce 2017 registrovala ČSOB Pojišťovna bezmála 11 tisíc pojistných událostí souvisejících s hospitalizací. Nejčastěji z důvodu nemoci oběhové soustavy. V průměru si každý hospitalizovaný v minulém roce pobyl v nemocnici šest dní. ČSOB Pojišťovna přichází od dubna s nabídkou pojištění hospitalizace zdarma při uzavření jejího životního pojištění Forte.

Pokračovat ve čtení

ČSOB Pojišťovna navazuje na koncept Jindra a Jindra. V její nové reklamě manželský pár doplní fenka Bára

ČSOB Pojišťovna od 1. 4. spouští novou reklamní kampaň na podporu prodeje životního pojištění s podtitulem „Životní pojištění, jak ho neznáte“. Tím pokračuje nejen v konceptu „čekáme nečekané“, který klientům prezentuje zejména ty benefity, jež by u pojištění ani nečekali, ale svým vizuálním ztvárněním zároveň navazuje na novou komunikační linku Skupiny ČSOB Jindra a Jindra. Hlavními tvářemi konceptu Jindra a Jindra, na němž se podílela agentura J. Walter Thompson, jsou herci Marie Doležalová a Marek Taclík. V komunikaci s pojišťovnou tento manželský pár doplňuje maskot ČSOB Pojišťovny fenka Bára, která se objevovala v ATL kampaních této společnosti v roce 2017.

Pokračovat ve čtení

Pět nejčastějších úrazů o jarních prázdninách

Pátý únorový den začne v České republice letošní cyklus jarních prázdnin. Lidé si vyrážejí nejčastěji užívat sněhové nadílky do českých nebo zahraničních zimních středisek. Bohužel je to i období, kdy každoročně stoupá počet hlášených pojistných událostí, zejména úrazů. ČSOB Pojišťovna sestavila na základě statistik z loňských jarních prázdnin žebříček 5 nejčastějších poranění u dětí a dospělých, jež si přivodili minulou zimu právě o jarních prázdninách, a na které je tudíž potřeba si dát největší pozor.

Na všech pobočkách ČSOB Pojišťovny lze nyní platit kartou

Klienti ČSOB Pojišťovny dostali dodatečný dárek k Vánocům v podobě pohodlného placení kartou na všech jejích pobočkách. Těch má společnost v rámci celé České republiky více než dvě stě (225). Bezhotovostní způsob placení na všech svých obchodních místech navíc kromě ČSOB Pojišťovny zatím nenabízí žádná jiná pojišťovna na českém trhu.

Nejlepší životní pojišťovnou 2017 je ČSOB Pojišťovna

Devátý ročník soutěže Hospodářských novin Nejlepší banka a Nejlepší pojišťovna již zná své vítěze. Z osmi vyhlašovaných kategorií získala Skupina ČSOB dohromady pět ocenění. Na prvním místě se umístila nejen v kategoriích Nejlepší banka a Bankovní inovátor, ale i Nejlepší životní pojišťovna 2017. Stříbro si pak zasloužila za Klientsky nejpřívětivější banku 2017. Poštovní spořitelna získala v této kategorii bronzovou cenu. Skupina ČSOB tak znovu ukázala, že patří mezi klíčové hráče na finančním trhu a že svým klientům dokáže poskytovat velmi kvalitní služby společně se stabilním a inovativním zázemím, což se navíc pozitivně odráží i v hospodářských výsledcích společností.

Pokračovat ve čtení

ČSOB a ČSOB Pojišťovna nově nabízí Pojištění pravidelných plateb k bankovnímu účtu

ČSOB Pojišťovna ve spolupráci s ČSOB začala od září nabízet ochranu před nečekaným výpadkem příjmu. Jde o Pojištění pravidelných plateb k bankovnímu účtu, které pomůže překlenout nenadálé životní události. Produkt vyvinula ČSOB Pojišťovna a je nabízen výhradně prostřednictvím banky ČSOB. Díky unikátnímu modelu bankopojištění, tak Skupina ČSOB může svým klientům nabídnout další mimořádnou službu.

Pokračovat ve čtení

Podnikání bez rizika nyní i pro živnostníky a malé firmy. Na trh přichází unikátní pojištění jednotlivých faktur proti nezaplacení

Počty bankrotů v Česku mezi lety 2008 a 2015 neustále rostly a s tím přibývalo i neproplacených faktur pro dodavatele. Komplexní pojištění pohledávek pro velké firmy na trhu existuje již řadu let, ale statisíce malých a středních podnikatelů na něj dosud nemohly dosáhnout. S unikátním „InsurTech“ řešením nyní přichází makléřská pojišťovací společnost INSIA ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou. Na stránce www.PojištěnáFaktura.cz si mohou podnikatelé jednoduše zajistit právě ty transakce, které sami považují za rizikové.

Pokračovat ve čtení

Přibalte si tlumočníka do kufru na dovolenou

Představte si, že jste v cizině šlápli na mořského ježka. Vyhledali jste lékařskou pomoc a cítili se jako Alenka v říši divů, protože jste nerozuměli doktorům. Jazyková bariéra je pro většinu Čechů stále velkou překážkou. ČSOB Pojišťovna proto v rámci svého cestovního pojištění přibalí všem klientům Skupiny ČSOB tlumočníka na cesty zdarma v podobě asistence po telefonu.