Tiskové zprávy - PublicWeb

Povinné ručení, které uhradí i vlastní škodu

Jediné povinné ručení na trhu, které kryje škody i na vozidle klienta, jenž je viníkem nehody, a to až do výše 10 tisíc korun. Nadstandardní limity pojistného plnění na škody na zdraví a majetku – 200 milionů korun. Úrazové pojištění řidiče a jeho osobních věcí v ceně. Celá řada volitelných připojištění. To je jen krátký výčet těch největších výhod nového autopojištění, se kterým přichází v říjnu ČSOB Pojišťovna na trh.

Pokračovat ve čtení

Na podzim přichází čas na zabezpečení chat a chalup

S nastávajícím podzimem, kdy čeští chataři a chalupáři houfně opouštějí své rekreační nemovitosti, se prudce zvyšuje riziko, že se tyto objekty stanou terčem zlodějů. Je proto dobré myslet na opatření, která pomohou riziko takové nevítané návštěvy snížit, a zároveň udělat vše pro to, aby nemovitost byla co nejlépe chráněna před nepřízní počasí.

Novým šéfem ČSOB Pojišťovny bude Vladimír Bezděk

S platností od 1. července 2015 se stává novým generálním ředitelem ČSOB Pojišťovny pan Vladimír Bezděk. V pozici šéfa jedné z největších pojišťoven na českém trhu nahradí pana Jeroena van Leeuwena, který odešel po vzájemné dohodě s vedením skupiny KBC, která pojišťovnu v ČR vlastní, z čela společnosti k 30. březnu 2015.

Pokračovat ve čtení

Velikonoce jsou tu, pozor na opilé řidiče, ale i cyklisty a chodce

Nejen malovaná vajíčka, pomlázka zdobená pentličkami, ale i alkohol je v Čechách běžnou součástí oslav velikonočních svátků. Neměl by však být součástí silničního provozu. Bohužel, jak potvrzují statistiky ČSOB Pojišťovny i Policie České republiky, riziko střetu s opilým řidičem nebo i cyklistou či chodcem o Velikonocích pravidelně prudce narůstá.