Novým šéfem ČSOB Pojišťovny bude Vladimír Bezděk

S platností od 1. července 2015 se stává novým generálním ředitelem ČSOB Pojišťovny pan Vladimír Bezděk. V pozici šéfa jedné z největších pojišťoven na českém trhu nahradí pana Jeroena van Leeuwena, který odešel po vzájemné dohodě s vedením skupiny KBC, která pojišťovnu v ČR vlastní, z čela společnosti k 30. březnu 2015.

Pokračovat ve čtení

Chalupáři se vrací. Často na ně čeká nepříjemné překvapení

Počasí už tu a tam poodhalí jarní tvář a tak řada chatařů a chalupářů opět vyráží na první návštěvy nebo spíš kontroly svých víkendových a prázdninových sídel. Často na ně ale čeká nepříjemné překvapení v podobě vyloupené nebo vandalem poničené nemovitosti. Mimo hlavní sezonu se totiž chaty a chalupy stávají častěji terčem zlodějů.

Šest nejčastějších úrazů zimě

Vypadá to, že letošní zima se konečně trvaleji usadila na našich horách a v období od února do března – tzv. jarních prázdnin – do nich vyrazí značná část lidí z České republiky. Ale pozor! Právě v tomto období prudce stoupá pravděpodobnost vzniku úrazu. ČSOB Pojišťovna sestavila podle svých statistik žebříček šesti nejčastějších úrazů, na něž by si lidé měli dávat obzvlášť pozor. Přikládáme i základní pravidla prevence, jak takovým úrazům nejlépe předcházet.