Asistenční kartička k cestovnímu pojištění jednoduše v mobilu

Pro všechny, kteří si zvykli sjednávat cestovní pojištění online, jsme připravili vítanou změnu. Kartičku asistence už nemusí stahovat z mailu a tisknout, případně důležité kontakty přepisovat, ale mohou si ji stáhnout přímo do svého telefonu. 
Tato změna je možná díky implementaci služby YourPass, která pracuje s tzv. peněženkami v mobilech a na zařízeních s operačními systémy iOS a Android.

Jak kartička vypadá a kde ji můžete získat?
Po sjednání cestovního pojištění online odesíláme klientům e-mail se smluvní dokumentací, ve kterém naleznou odkaz na stažení asistenční kartičky do mobilu. 

Až si tedy sjednáte cestovní pojištění na webu pojišťovny nebo banky, nezapomeňte si kartičku do mobilu stáhnout. Je to velice jednoduché. 

 

A jaké jsou další výhody? Přímo na displej vašeho telefonu vám budeme moci poslat důležitou informaci, která by se týkala vašeho pojištění nebo vaší cesty obecně.

Věříme, že digitální asistenční kartička si najde svoje místo ve vašich mobilech a pomůže nám udržet společný kontakt. O službu Yourpass se perou i ti největší hráči na trhu, proto lze očekávat, že opravdový rozmach kartiček v mobilních zařízeních nás teprve čeká. Chceme být u toho!