Živě z pojišťovny

Živě z pojišťovny

Rusko–ukrajinský konflikt

Vzhledem k neustále se měnící rusko-ukrajinské situaci není možné v tuto chvíli uplatnit plošný a jednotný přístup. ČSOB Pojišťovna posuzuje individuálně každý jeden případ, respektuje sankční mechanismy a embargo politiku přijaté na nadnárodní politické úrovni, zároveň i na úrovni akcionáře společnosti.

Pokračovat ve čtení

ČSOB bude reprezentovat na mistrovství světa firem!

Stejně jako ostatní sportovci, ani my v této době šachisté nemůžeme hrát svoje klasické ligové soutěže. Šachový svaz ČR už letošní sezónu ukončil a turnaje se konat nesmí. Naštěstí mají šachy výhodu v tom, že se dají hrát i online.
Mezinárodní šachová federace FIDE přišla s nápadem, uspořádat historicky první mistrovství světa firem. 

Pokračovat ve čtení

Nulová tolerance trestné činnosti

Představenstvo ČSOB Pojišťovny, a. s., člen holdingu ČSOB, dne 2. 12. 2020 opětovně vyjádřilo nulovou toleranci k jakékoliv trestné činnosti páchané v rámci činnosti ČSOB Pojišťovny nebo v jejím zájmu, a to v návaznosti na skupinovou politiku ČSOB Group prevence proti trestné činnosti.

Pokračovat ve čtení

Jedeme dál!

Doba koronavirová se nevyhnula ani nám. Ulice jsou vylidněné, kanceláře pojišťoven zejí prázdnotou, svět se zpomalil a tempo lidí zvolnilo. Skoro by se zdálo, že pojišťováci mají volno. 

Pokračovat ve čtení

Naše pojišťovna třikrát úspěšná v soutěži Nejlepší pojišťovna 2019

​ČSOB Pojišťovna byla opět úspěšná v prestižní soutěži Hospodářských novin. Letos se můžeme těšit z druhého místa v kategorii Nejlepší neživotní pojišťovna, třetího místa v kategorii Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna a dalšího třetího místa v kategorii Pojišťovací inovátor, kterou jsme získali za Klientskou zónu.

Pokračovat ve čtení

Asistenční kartička k cestovnímu pojištění jednoduše v mobilu

Pro všechny, kteří si zvykli sjednávat cestovní pojištění online, jsme připravili vítanou změnu. Kartičku asistence už nemusí stahovat z mailu a tisknout, případně důležité kontakty přepisovat, ale mohou si ji stáhnout přímo do svého telefonu. 
Tato změna je možná díky implementaci služby YourPass, která pracuje s tzv. peněženkami v mobilech a na zařízeních s operačními systémy iOS a Android.

Pokračovat ve čtení

Představujeme nový web www.csobpoj.cz

Od vývoje našeho - dnes už starého - webu uplynulo téměř 5 let, což je v online prostředí, kde vše velmi rychle stárne, spousta času. Za tuto dobu jsme změnili vizuální podobu naší komunikace, blíže se integrujeme se skupinou ČSOB, rozšířili jsme možnosti obsluhy digitálního klienta, některé implementované technologie zastaraly a jsme vystaveni vyšším požadavkům na bezpečnost e-kanálů pojišťovny. To vše jsou důvody, proč se náš firemní web minulý týden oblékl do nového a prošel zásadní technologickou změnou.

Pokračovat ve čtení